Informatieaanvraag

Verstuur

 

10 redenen om te kiezen voor
Dutch Courses Amsterdam!

 
Kleine groepen
Alleen kleine groepen zijn effectief. Bij Dutch Courses Amsterdam zitten er maximaal 6 studenten in de dagcursussen en maximaal 8 studenten in de avondcursussen. Je krijgt dus voldoende persoonlijke aandacht en hebt genoeg tijd om vragen te stellen. En, last but not least, genoeg tijd om correct Nederlands te (leren) praten.
 
Conversatie en duidelijke grammatica
Correct praten (formeel én informeel) is naar onze mening alleen mogelijk als je een goede grammaticale basis hebt. Daarom zijn de lessen van Dutch Courses Amsterdam verdeeld in een grammaticablok en een conversatieblok. Elke dag leer je een grammaticaal item dat je vervolgens direct toepast tijdens de conversatie.
 
Correct Nederlands
Bij Dutch Courses Amsterdam leer je altijd een juiste zinvolgorde, want dat is één van de grootste problemen voor buitenlanders. Je krijgt gespecialiseerde docenten die je op een plezierige manier corrigeren, zonder dat dit ten koste gaat van de conversatie en spontaniteit. Het resultaat is correct Nederlands.
 
Informele omgeving
Leren kan overal, maar een informele en rustige omgeving vinden we bij Dutch Courses Amsterdam belangrijk. Aangename ruimtes en een mooie tuin zorgen voor een ontspannen sfeer waarin je optimaal kunt leren.
 
Alle niveaus
Dutch Courses Amsterdam biedt cursussen Nederlands aan op alle niveaus. Van beginnersniveau (A0/A1) tot gevorderd (B2, niveau staatsexamen NT2 1 en 2). Daarnaast bieden we ook apart:
 
Conversatielessen;
Schrijfcursussen;
Sollicitatietrainingen;
Privé-lessen.

Start volgende cursus
De cursussen Nederlands beginnen elke maand. Kijk voor meer informatie op de Engelse pagina. 
 
Schrijf je bovenaan de pagina in voor een van de cursussen of een gratis proefles.  Vragen? Neem dan contact met ons op.
 
Flexibel instromen
We beginnen elke maand met een nieuwe cursus Nederlands. Jouw niveau wordt bepaald aan de hand van een intakegesprek (zie intake).
 
Intake
Ons beleid is om bij alle cursisten een intake af te nemen. Tijdens dit gesprek wordt bepaald welk niveau je hebt en of de verwachtingen en leerdoelen die je hebt, realistisch zijn. Het intakegesprek is gratis en wordt op school gehouden. Bij uitzondering kan dit ook telefonisch gebeuren.
 
Kosten
De uurprijs varieert van 12,5 tot 80 euro per uur, afhankelijk van de cursus en de cursusduur. Materiaal is inbegrepen in de prijs.
 
Adres en vervoer
Dutch Courses Amsterdam is gevestigd aan de Postjesweg 57, 1057 DW, Amsterdam (aan het eind van de Kinkerstraat, vijf minuten van het Surinamerplein). Je kunt ons makkelijk bereiken met het openbaar vervoer. Tram 7 en 17 en bus 15 en 18 stoppen om de hoek. Kijk op de contactpagina voor meer informatie en een Googlemap.